Menü Bezárás

Lyrical Circus Late Night Show

Egy átlagos budapesti hostelbe folyamatosan csekkolnak be a világ minden tájáról érkező fiatalok. Valamennyiüknek egyéni sorsa van, és ezek a sorsok néha egy pillanatra, néha pedig egy egész életre összefonódnak.

Fővárosi Nagycirkusz Lyrical Circus Late Night Show – Egyéjszakás kaland című késő esti showjának kerettörténete túlmutat önmagán. Egyszeri, és megismételhetetlen lenyomata a cirkuszművészek bizalmi rendszerének, maga az itt és most megszülető csoda, amely emellett arról is szól, hogy valamennyiünkben van valami különleges, és ha ezt felfedezzük egymásban, akkor varázslatos emberi kapcsolatokat köthetünk. Fekete Péter rendező jól ismeri nem csak a cirkusz világát, hanem azt a kort is, amiben élünk, hiszen a műsorszámok valamennyiünk számára, a hétköznapi életből is ismerős küzdelmeket, örömeket, boldog és szomorú történeteket meséltek el.
A fellépők időrendi sorrendben: Anton Lozovoy, Dmytro Bakhtin, Nat and Jo, Duo Unity, José Valencia, Mallakhamb Artist India Team, Alisa Shehter, Sagi Bracha, Mandi Orozco, Herczeg Richárd, Jen Bricker

A Galéria megnyitásához kattintson az index képekre.